nieuws

14 aug 2017, 10:10

KEI-week barst los met DJ Paul Elstak en Stuk TV op Grote Markt

In Groningen is maandag de KEI-week van start gegaan. In vijf dagen en met 20 verschillende evenementen worden ruim 5000 eerstejaarsstudenten klaargestoomd voor hun studententijd in de stad.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In totaal meldden zich 4500 eerstejaars zich online aan voor de KEI-week. De organisatie verwacht dat, net als bij vorige edities, nog zo’n 500 aanmeldingen binnenkomen tijdens de daginschrijving op maandag.

 

De KEI-week is al jarenlang de grootste introductieweek van Nederland en mag zich daarnaast zelfs de grootste van Europa noemen.

 

Daan Brouwers, Voorzitter van het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI: “Groningen is een echte bruisende studentenstad, tijdens de KEI-week wordt dat des te meer duidelijk. De hele week is er van alles te beleven en lopen er duizenden studenten door de stad.”

 

De KEI-week vindt van 14 tot en met 18 augustus plaats op verschillende plaatsen in de binnenstad van Groningen. Voor de ‘Grand Opening’ op maandag staan onder meer optredens van DJ Paul Elstak en Stuk TV op het programma.

 

De evenementen op de Grote Markt, Vismarkt en het Open Air Festival zijn ook toegankelijk voor mensen die niet deelnemen aan de KEI-week.

 

Kijk voor het volledige programma van de KEI-week op www.keiweek.nl.

Foto: Tom Bijlsma