nieuws

20 nov 2016, 10:10

Jonge Harten goes off the beaten track!

Jonge Harten goes off the beaten track!

De 19e editie van het Jonge Harten Theaterfestival is gestart! Een negendaags theaterfestival dat nog tot en met 26 november plaatsvindt in zo’n beetje alle theaters in Groningen. Een festival om te ontdekken. Met veel jonge makers, beeldend en fysiek theater, performance, dans, muziek en een bruisend festivalhart (De Gym, Oosterstraat 13A). Voor jonge mensen die iets meer willen. En durven. Dit jaar zijn er meer dan 30 voorstellingen, muziekoptredens en andere activiteiten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Om dit jaar eens helemaal off the beaten track te gaan, verkoopt Jonge Harten dagkaarten aan iedereen onder de 30 jaar voor slechts 15 euro. Hiermee kun je meerdere voorstellingen op een dag bekijken voor een klein prijsje en hoef je niet op voorhand je plan klaar te hebben.

Nieuw dit jaar is de spectaculaire Kennistent op de Vismarkt waarin Kompagnie Kistermaker de hele week met Missie Màrquez Deel 4, 5 & 6 speelt. Na haar succes van vorig jaar komt Karlijn Kistemaker met drie nieuwe delen, die ook afzonderlijk te zien zijn, terug. En Hoe! Een andere terugkomende gast is CLUB GEWALT die dit jaar met WHODON!T$ op 23 & 24 november en KARAOKI KANYE op 26 november op Jonge Harten staat. Dit Rotterdamse gezelschap werd eerder door de Volkskrant “Hilarisch en authentiek ****” genoemd.

Ben je benieuwd wat er nog meer te doen is? De voorstellingen zijn zo geprogrammeerd dat er voor ieder wat wils is. Wil jij weten wat bij jou past? Kijk dan op www.jongeharten.nl en raadpleeg de kijkwijzer . Ook aan de muziekliefhebber is gedacht, elke avond is er een toffe band in het festivalhart EN vergeet het eindfeest op 26 november in het Grand Theatre niet!