nieuws

07 apr 2017, 09:09

Inschrijving Groninger Ondernemingsprijs 2017 geopend

Inschrijving Groninger Ondernemingsprijs 2017 geopend

Groninger ondernemingen kunnen zich vanaf nu tot 29 mei (laten) inschrijven voor de 20e editie van de Groninger Ondernemingsprijs. Tijdens de officiële Kick-off in het provinciehuis presenteerde het bestuur vandaag de belangrijkste data en de nominatieprocedure van deze prestigieuze prijs. De feestelijke finale vindt plaats op donderdagavond 30 november in Martiniplaza.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Uit alle aanmeldingen selecteert de jury - onder leiding van gedeputeerde Patrick Brouns – nog voor de zomer 10 genomineerden. Na de zomer verzorgen deze tien bedrijven elk een pitchpresentatie en selecteert de jury mede op basis daarvan drie finalisten. Dat gebeurt tijdens de Nominatiebijeenkomst op donderdag 25 september. Eén van hen krijgt de eretitel uitgereikt door de Commissaris van de Koning René Paas, tijdens de feestelijke Finale in Martiniplaza, op donderdagavond 30 november.

 

Publiciteit & Quickscan

Deelnemers aan de Groninger Ondernemingsprijs krijgen naast veel publiciteit op radio, televisie, dagbladen en online een quickscan aangeboden, evenals een doorlichting door drie hoofdsponsors van de ondernemingsprijs, te weten: De Haan Advocaten & Notarissen, BDO Accountants en Adviseurs en Rabobank Stad en Midden Groningen.


Ambassadeurs van Groningen

 

De Stichting Groninger Ondernemingsprijs zet zich al twee decennia lang in voor meer aandacht en ambassadeurschap voor het Groninger bedrijfsleven. “Er zijn zoveel mooie bedrijven te vinden in onze provincie”, vertelt voorzitter Winfryd de Haan. “Afgelopen jaar hebben we voor het eerst van ál onze genomineerden een filmportret laten maken. Voorheen deden we dat alleen van de drie finalisten. Dankzij een bijdrage van de Ambassadeurs van Groningen konden we negen filmproducties produceren, die we onlangs hebben gepresenteerd en opgeleverd.”  Kijk voor aanmelden en meer informatie op: www.ondernemingsprijs.nl