nieuws

11 mrt 2017, 11:11

Horecamedewerker aangehouden na mishandeling

Horecamedewerker aangehouden na mishandeling

De politie in Groningen heeft vrijdagnacht een 38-jarige medewerker van een café aan de Peperstraat aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij zou in de uitgaansstraat een man tegen zijn hoofd hebben geschopt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De politie kreeg een melding binnen dat voor een horecagelegenheid in de Peperstraat een man tegen zijn hoofd was getrapt. Toen agenten ter plaatste kwamen werden zij aangesproken door het 24-jarige slachtoffer en een getuige.

Volgens het slachtoffer had hij een woordenwisseling gehad met een medewerker van een café. Die gaf hem vervolgens een aantal klappen tegen zijn hoofd. De 24-jarige Groninger liep daarbij verschillende verwondingen op aan zijn gezicht.

De getuige verklaarde dat hij had gezien hoe het slachtoffer door een man die aan het signalement van de door het slachtoffer genoemde horecamedewerker tegen zijn hoofd werd getrapt.

Agenten posteerden zich daarop bij de achterdeur van het café. Toen de verdachte daar naar buiten kwam, werd hij aangehouden. Hij is in de cel gezet voor nader onderzoek.