nieuws

03 jan 2016, 12:12

Honderden vrijwilligers zoeken mee naar vermiste Jesse van Wieren

Honderden vrijwilligers zoeken mee naar vermiste Jesse van Wieren

De Groningse politie en brandweer zoeken zondag samen met enkele honderden vrijwilligers verder naar de vermiste Jesse van Wieren uit Leens.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De 28-jarige Van Wieren werd voor het laatst gezien tijdens de nieuwjaarsnacht in Kloosterburen. Hij vertrok zonder jas uit een kroeg om zijn fiets op te halen bij een vriend. Daar kwam hij echter nooit aan.

Vrijdag en zaterdag werd al volop gezocht naar Van Wieren. De politie zette daarbij een helikopter in en de brandweer zocht met sonarapparatuur de bodem van het Hunsingokanaal af.

De zoekactie van zondag start bij de kantine van voetbalvereniging Kloosterburen en wordt gecoördineerd door de politie, zo meldt RTV Noord.

Honderden vrijwilligers hebben zich zondagochtend bij de kantine gemeld. Zij zullen onder andere gaan zoeken in schuurtjes bij woningen tussen Leens en Kloosterburen.

De politie zet zondag speurhonden in om te helpen bij de zoektocht. Ook zal de brandweer verdergaan met het sonaronderzoek.e brandweer verdergaan met het sonaronderzoek.