nieuws

20 jan 2017, 10:10

Harm Post gaat zich inzetten voor Groningen Airport Eelde

Harm Post gaat zich inzetten voor Groningen Airport Eelde

Groningen Seaports-directeur Harm Post gaat zich inzetten voor Groningen Airport Eelde. Post zit nu in een stuurgroep die de bedrijvigheid rondom het vliegveld moet gaan aanjagen. De 63-jarige Harm Post maakte donderdag bekend dat hij per 1 oktober zijn functie als directeur van het havenbedrijf neerlegt. Hij liet al weten dat hij zich gaat richten op interim-management, adviesklussen en commissariaten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Post is vanaf afgelopen woensdag al bezig met het zoeken naar huurders voor leegstaande kantoorpanden op het terrein rondom de luchthavens. “In de havens heb ik wel bewezen dat we lege grondstukken vol kunnen krijgen”, zegt hij op de site van RTV Noord. “We willen hier de binding met het bedrijfsleven definitief maken, zodat die ook mee gaan doen in het zeker stellen van de toekomst van Groningen Airport Eelde.

Volgens Post is de luchthaven heel belangrijk voor de noordelijke economie. “Ik zet me er graag en vol overtuiging voor in met mijn expertise. Want die luchthaven, die moet gewoon blijven”, besluit Post.