nieuws

20 feb 2017, 09:09

Hanzehogeschool zet op 4 maart de deuren open

Hanzehogeschool zet op 4 maart de deuren open

Studeren in de leukste studentenstad van Nederland? Op 4 maart is er een Open Dag van de Hanzehogeschool Groningen. De slogan ’Er gaat niets boven Groningen’ klopt echt, als je het studenten vraagt. Groningen is de jongste stad van Nederland. Eén op de vier inwoners is student. Meer dan 26.000 studenten studeren aan de Hanzehogeschool Groningen, de grootste hbo-instelling van het Noorden. Nieuwsgierig naar een hbo-studie in Groningen? Kom langs op de Open Dag van de Hanzehogeschool.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Open Dag
Op zaterdag 4 maart houdt de Hanzehogeschool Groningen een Open Dag. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kun je je laten informeren over alle bachelor- en masteropleidingen, voltijd en deeltijd. De Open Dag  wordt gehouden op vijf locaties in Groningen en in Leeuwarden bij de Academie voor Popcultuur. Pendelbussen rijden in Groningen vanaf het hoofdstation en van locatie naar locatie. Studenten van Groningen Life organiseren een City Tour.

Informatiemarkt, workshops en voorlichting
De Open Dag is hét moment in het studiekeuzeproces van aspirant studenten om meer te weten te komen over de stap van mbo, havo en vwo naar het hbo. En over studeren aan de Hanzehogeschool, de talentroutes en wonen en sporten in Groningen. Op de informatiemarkt kun je praten met de adviseurs van Studiekeuzeadvies of je kunt de Workshop Studiekeuze volgen. Voor ouders zijn er speciale voorlichtingsbijeenkomsten. En natuurlijk kun je bij alle opleidingen voorlichtingen bijwonen en in gesprek gaan met studenten en docenten.

Interessegebieden en Speerpunten
De Hanzehogeschool biedt zeventig bachelor- en 17 masteropleidingen in de meeste kennis- en interessegebieden. Op de Open Dag  kom ook je meer te weten over de speerpunten van de Hanzehogeschool: Energie, Healthy Ageing en Ondernemerschap.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kijk op hanze.nl/opendag.

Verhinderd op 4 maart? Kijk dan op hanze.nl voor meer informatie en bestel brochures  via hanze.nl/brochure. Of neem contact op met Hanze Studiekeuzeadvies, hanze.nl/studiekeuzeadvies.