nieuws

03 jun 2016, 09:09

Hanze organiseert informatieavond over deeltijdopleidingen en cursussen voor professionals

Hanze organiseert informatieavond over deeltijdopleidingen en cursussen voor professionals

De Hanzehogeschool organiseert op 16 juni een informatieavond over deeltijdopleidingen en cursussen voor professionals. Bij veel werkende professionals is namelijk de behoefte om bij te leren.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Als professional van nu bent u flexibel en wilt u voortdurend mee ontwikkelen met een veranderende vraag”, zo stelt de HBO-instelling. “Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven helpt u om de kennis en vaardigheden te realiseren die voor uw werk en carrière cruciaal zijn. Wij dagen u uit om in beweging te blijven en uw talenten te ontwikkelen en te delen.”

De informatieavond vindt plaats op donderdag 16 juni van 17.00 tot 20.00 uur in het Atrium van de Van OlstToren aan Zernikeplein 7. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Bent je niet in de gelegenheid om de informatieavond te bezoeken maar ben je wel geïnteresseerd in de deeltijdopleidingen, cursussen of trainingen? Daarvoor heeft de Hanzehogeschool een speciale website professionals.hanze.nl. Ook kun je contact opnemen via info@hanzeprofessionals.nl.