nieuws

12 nov 2016, 11:11

Halfnaakte man zou zijn ontvoerd door No Surrender

Halfnaakte man zou zijn ontvoerd door No Surrender

Motorclub No Surrender zou achter de ontvoering van een 47-jarige halfnaakte Groninger zitten. De man zou volgens De Telegraaf inmiddels ex-lid zijn van de motorclub. De politie heeft volgens RTV Noord inmiddels bevestigd dat de man door leden van No Surrender is mishandeld.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het zou gaan om een soort van oneervol ontslag. Een lid wordt ‘bad standing’ uit de club gezet als die de regels overtreedt of de club wil verlaten.

Het slachtoffer belde maandag halfnaakt aan bij een huis in Glimmen en kon daar de politie bellen. Hij was gewond en wist zich alleen maar te herinneren dat hij in z’n auto van huis was vertrokken.

Mishandeld, bedreigd en mogelijk gedrogeerd

Nu blijkt dat de man naar zijn ex-vriendin in Eelde was gegaan en dat daar ineens leden van No Surrender de kamer in kwamen. De man is mishandeld, bedreigd en mogelijk gedrogeerd. Hij is een busje in gesleept en werd halfnaakt achtergelaten in het bos.

De politie heeft bloedsporen en andere aanwijzingen gevonden in het huis van de ex-vriendin. De 28-jarige vrouw, die nu een relatie heeft met een ander lid van No Surrender, is aangehouden als verdachte. De politie sluit andere aanhoudingen niet uit.