nieuws

08 dec 2016, 09:09

Groningse mannen geven hun partner gemiddeld een 8,1

Groningse mannen geven hun partner gemiddeld een 8,1

Groningse mannen beoordelen de persoonlijkheid en het uiterlijk van hun partner gemiddeld met een 8,1. Ruim een kwart van de Groningse mannen beoordeelt zijn vrouw of vriendin zelfs met een 10. Dit blijkt uit onderzoek door mannenmodeketen Only for Men.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Slechts 9 procent van de mannen uit Groningen geven hun partner een onvoldoende.

Ongeveer de helft (47 procent) van de Groningse mannen zegt het niet te overwegen om vreemd te gaan. Zelfs niet wanneer hij de lakens mag delen met een prachtige BN’er. Mannen die wel overwegen vreemd te gaan, zouden dat het liefst doen met Katja Schuurman, Chantal Janzen of Bobbi Eden.

Van alle Nederlandse mannen zijn de mannen uit Groningen het meest tevreden over hun seksleven. 30 Procent geeft aan niets te willen veranderen aan zijn seksleven.

De mooiste nationaliteit is volgens de Nederlandse man ‘gewoon’ Nederlands, Belgisch of Luxemburgs. Ruim 38 procent zegt hier de mooiste vrouwen te vinden. Op een gedeelde tweede plaats  (15 procent) staan de vrouwen uit Noord-Europa en Zuid-Amerika. Slechts 2 procent van de mannen kiest voor een vrouw uit Noord-Amerika.