nieuws

02 dec 2016, 10:10

Groningse ondernemers nemen Euro Kartracing & Bowling over

Groningse ondernemers nemen Euro Kartracing & Bowling over

Een consortium van de Groningse ondernemers Gerben de Groot, Patrick Doornbos, Bert Lokken (Vastgoed Groningen) en Jan-Michiel van der Gang heeft per 1 december Euro Kartracing & Bowling Groningen overgenomen. Na het onverwachts overlijden van eigenaresse Lidy van der Wal dit voorjaar nam haar vader samen met het management de bedrijfsvoering tijdelijk over. Met de verkoop is de voortzetting van Euro Kartracing & Bowling Groningen zeker gesteld waarbij de nieuwe eigenaren benadrukken voort te willen zetten op dezelfde koers en met het huidige team. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Euro Kartracing is in 1996 opgericht en tien jaar later is daar het bowlingcentrum aan toegevoegd. Gelegen naast sportcentrum Kardinge heeft de onderneming de afgelopen 20 jaar een sterke marktpositie verworven en gezonde winstgevendheid laten zien.

De nieuwe eigenaars willen het centrum verder uitbouwen en gaan ook kijken of op veler verzoek de bedrijvencompetitie in ere kan worden hersteld. Dankzij de enorme ‘Verstappen-mania’ zorgt ervoor dat de interesse daarin heel groot is. Ook zijn er plannen om het bowlingcentrum uit te bouwen met meer aandacht voor thema- en clubavonden.

De ondernemers zien in Euro Kartracing & Bowling Groningen een prachtige kans om zich de komende jaren in vast te bijten. De Groot: "Euro Kartracing & Bowling Groningen is in Noord-Nederland een begrip op het gebied van karten en bowlen. Samen met het huidige team dragen we graag ons steentje bij om het succes van het centrum voort te zetten en verder uit te bouwen.”