nieuws

13 dec 2016, 10:10

Gratis naar de kermis op groots ‘Nieuwjaarsfestival’ MartiniPlaza

Gratis naar de kermis op groots ‘Nieuwjaarsfestival’  MartiniPlaza

Het gemeentelijk Nieuwjaarsfeest, op 1 januari in MartiniPlaza, wordt grootser dan ooit tevoren. Er is muziek, bezoekers kunnen gratis naar de kermis en aan het einde van de avond kunnen de voetjes van de vloer.  

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Om te beginnen is er van 16.00 tot 19.00 uur een grote indoor kermis. Alle bezoekers ontvangen een ‘strippenkaart’ voor een gratis ritje in alle attracties.

Vanaf 18.00 tot 20.00 uur kunnen de liefhebbers van jazz en klassieke muziek genieten van een gevarieerd programma. Liefhebbers van culturele activiteiten kunnen hun hart ophalen in diverse zalen waar vanaf 20.30 uur optredens zijn van muzikale Stadjers, waaronder enkele singer songwriters, studenten van het Prins Claus Conservatorium en Vrijdag. Ook zijn er optredens van verschillende culturele instellingen zoals Club Guy en Roni en het jongeren theater De Steeg.

Om 20.00 uur geeft burgemeester Peter den Oudsten een Nieuwjaarsspeech op het hoofdpodium in de Middenhal. Traditioneel volgt daarna het ‘Grönnens Laid’ onder leiding van het Noordpoolorkest en diverse artiesten.

Later op de avond is er een DJ en kunnen de voetjes van de vloer. In een andere zaal zijn dan optredens van verschillende bands.
Tijdens het festival staan er meerdere foodtrucks in MartinPlaza waar het publiek terecht kan voor lekkere hapjes en drankjes.