nieuws

04 feb 2016, 09:09

GIC.nl lanceert gratis Groninger Stadsapp voor Apple en Android

GIC.nl lanceert gratis Groninger Stadsapp voor Apple en Android

De Groninger Internet Courant heeft vandaag z’n nieuwe gratis Stadsapp gelanceerd voor iPhone en Android-telefoons. De GIC Stadsapp toont het belangrijkste nieuws uit Stad en Ommeland en biedt een overzicht van wat Groningen te bieden heeft. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store (iPhone) en in Google Play (Android).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het bijzondere van deze app is dat er niet alleen nieuws in staat, maar dat er ook aandacht is voor evenementen, uitgaan, innovatie, economie en wonen. De GIC Stadsapp is dus niet een nieuwe nieuwsvoorziening, maar wil een overzicht bieden van alles wat telt in Groningen en vormt een bindmiddel voor alle ‘Groningen-fans’!

De GIC bestaat sinds 1997 en was ooit één van de eerste gratis nieuwssites van Nederland. De nieuwssite is opgericht door Persbureau Tammeling en heeft een dagelijks bereik van zo’n 25.000 lezers via de site, Facebook/Twitter, de Luncheditie en wil dit aantal via de GIC Stadsapp uitbreiden. De nieuwe app is gemaakt door de Groningse appbouwers van NoellWapp.

Hieronder kun je snel en gratis de app downloaden!
 


Download de GIC Stadsapp voor iPhone

 


Download de GIC Stadsapp voor Android