nieuws

12 dec 2016, 10:10

GIC zoekt de leukste of juist snelste Kerstman van Groningen

GIC zoekt de leukste of juist snelste Kerstman van Groningen

Ben jij snel? Of zet je graag de stad op z’n kop? En vermom jij je graag als kerstman? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken namelijk vier (2x2) van de leukste of juist snelste kerstmannen van Groningen en omstreken! Waarom? Omdat deze vier personen uit naam van de GIC op 17 december gratis mogen meedoen aan de Santa Run. Dat is een fun-run van 2,5 of 5 kilometer, dwars door de binnenstad van Groningen. Juist: in Santa-tenue! Die je overigens ook krijgt van de organisatie. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Santa Run Groningen is inmiddels voor veel Stadjers een gezellige, ludieke en sportieve afsluiter van het jaar. En natuurlijk duikt iedereen na de fun-run nog even de kroeg in.

De duizenden Santa’s leveren mooie plaatjes op! En jij kan daar dus gratis bij zijn. Speciaal voor onze lezers mogen we twee keer twee vrijkaarten weggeven. Tag op Facebook in de reacties met wie jij de Santa Run wil lopen, of stuur een mailtje naar info@gic.nl onder vermelding van Winactie Santa Run. Twee keer meedoen is twee keer kans. Misschien loop jij op 17 december dan wel gratis mee!

Meer informatie vind je ook op www.santarun-groningen.nl.