nieuws

29 okt 2015, 09:09

Gemeente Leek op Promotiedagen: alles over bedrijvenpark Leeksterveld en woonwijk Oostindie

Gemeente Leek op Promotiedagen: alles over bedrijvenpark Leeksterveld en woonwijk Oostindie

De gemeente Leek staat ook dit jaar weer op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland in Groningen. De gemeenten Leek en Noordenveld presenteren zich samen met het regionale bedrijfsleven op het Plein Westerkwartier-Noordenveld. In de beursstand (5100) van de gemeente Leek is informatie beschikbaar over onder meer bedrijvenpark Leeksterveld en woonwijk Oostindie.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De Promotiedagen zijn op dinsdag 3 november en woensdag 4 november 2015 van 12.00 tot 22.00 uur in het Martiniplaza in Groningen.

 

Ondernemen op bedrijvenpark Leeksterveld

 

Bedrijvenpark Leeksterveld ligt direct ten Noorden van de A7 en biedt een optimale bereikbaarheid, óók over de digitale snelweg. Het bedrijvenpark is ruim opgezet met veel groen en water. Hierdoor is het een uitstekende vestigingslocatie voor bedrijven die hechten aan een representatieve uitstraling.  Leeksterveld is in trek bij ondernemers. Er hebben zich inmiddels 50 bedrijven gevestigd en de eerste fase is voor ruim de helft uitgegeven. Ondernemers die belangstelling hebben voor een kavel op Leeksterveld, kunnen bij de stand meer informatie krijgen en kijken op de vernieuwde website www.leek.nl/leeksterveld

 

Wonen in Leek

 

Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum en grootwinkelplein, een prima onderwijsaanbod en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Ook de nabijheid en goede verbindingen met de stad Groningen maakt Leek tot een zeer aantrekkelijke vestigingsplaats.

 

Op de website www.woneninleek.nl kunt u zien welke kavels nog beschikbaar zijn in Leek en Oostwold. Op deze website is ook informatie over projectmatige woningbouw te vinden. (Foto: Waterborg).