nieuws

14 aug 2016, 11:11

FC Groningen onderaan in Eredivisie

FC Groningen onderaan in Eredivisie

Na het verlies van Excelsior zaterdagavond staat FC Groningen onderaan in de Eredivisie. In Rotterdam verloor Groningen met 2-0 van Excelsior.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Trainer Ernest Faber incasseerde zaterdag zijn tweede nederlaag in even zoveel wedstrijden in de Eredivisie. Hij zag zijn ploeg slecht starten en zo de hele wedstrijd achter de feiten aan lopen. "Daar heb je de hele wedstrijd last van," aldus de FC-trainer.

Na twee minuten keek Groningen al tegen een 1-0 achterstand aan. "Als we starten zoals we vandaag deden, heb je weinig in te brengen," zei Faber voor de camera's van FOX Sports. "In het begin mogen we blij zijn dat het 1-0 blijft, want Padt pakt een hele goede bal. Heb je hele wedstrijd last van. Is erg zuur ja”, zegt hij op de site van FC Groningen.

Na de pauze had Groningen de thuisploeg zeer behoorlijk in de tang, maar tot de gelijkmaker kwam het niet. "In de tweede helft speelden we best behoorlijk. We moeten de komende tijd snel doorschakelen en de stap naar de uitvoering in de wedstrijd zien te maken."