nieuws

28 mrt 2016, 10:10

Evenementen afgelast om harde wind

Evenementen afgelast om harde wind

Harde wind zorgt er op Tweede Paasdag voor dat verschillende evenementen in de provincie Groningen zijn afgelast. De ‘zeldzaam mooie markt’ op de Vismarkt in Groningen gaat bijvoorbeeld niet door. Dat geldt ook voor een demonstratie van het Rijdens Motorsport Museum en een oldtimershow in Winschoten. Ook de paasmarkt in die plaats gaat niet door.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In Groningen stond de tweede editie van de zeldzaam mooie markt op het programma. Dat is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.

De zeldzaam mooie markt zou helemaal vol zijn met meer dan 100 verschillende marktkramen is er voor ieder wat wils. Van vilt, glaskralen, illustraties, kunst, houten speelgoed, accessoires, knuffels, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. De organisatie kijkt of de markt op een andere dag kan plaatsvinden.

Groningen heeft op Tweede Paasdag te kampen met storm. Er wordt een harde tot stormachtige wind verwacht, die in de loop van de dag afneemt.