nieuws

09 jun 2016, 10:10

Eters vinden De Pauw beste restaurant in Noord-Nederland

Eters vinden De Pauw beste restaurant in Noord-Nederland

Restaurant De Pauw is het beste restaurant van het Noorden. Althans als het ligt aan de eters die hebben meegedaan aan de Heerlijk10Daagse. Volgens de organisatie is De Pauw gemiddeld gewaardeerd met een 9,44. Daarmee eindigden ze vlak voor de Goudplevier in Peize (9,20) en De Herberg in Fluitenberg (9,00).

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tijdens de tiendaagse kon Bourgondisch Nederland genieten van culinaire klasse tegen een voordelige prijs. De eters werden gevraagd om na afloop hun ervaringen met een cijfer te belonen. Uiteindelijk belandden twee sterrenrestaurants in de noordelijke top-10. Koriander in Drachten en Elevé in Leeuwarden eindigden als zevende en achtste.

De Goudplevier in Peize eindigde in de landelijke top-10 als derde, achter tweesterrenetablissement FG Restaurant in Rotterdam (9,27) en Herberg de Engel in Dodewaard (9,23). De Pauw scoorde een hoger cijfer, maar kwam niet in de lijst terecht omdat er uiteindelijk te weinig beoordelingen binnenkwamen voor het restaurant.

De winnaars zetten tussen 23 juni en 3 juli opnieuw hun deuren open. Een 3-gangenlunch kost van 22,50 euro en een 3-gangendiner is 27,50 euro.