nieuws

21 aug 2017, 14:02

Eerste openbare training van Donar op 30 augustus

Eerste openbare training van Donar op 30 augustus

Donar organiseert op woensdag 30 augustus de eerste openbare training, waarbij de supporters van de basketbalclub kennis kunnen maken met het nieuwe team.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De training in Martiniplaza begint met een opkomst van de spelers om kwart voor zeven ’s avonds. De training zelf begint een kwartiertje later.

Na de training is er ook nog een Forum in de topsportlounge met voorzitter Jannes Stokroos, bestuurslid technische Zaken Martin de Vries, hoofdcoach Erik Braal en Bas Kammenga, de voorzitter van de supportersvereniging. Daarna zijn er nog interviews met de spelers. Alle onderdelen zijn vrij toegankelijk.

Er is dit jaar geen open dag van de basketbalclub, die vorig jaar kampioen werd en de beker won, omdat het team al op 19 september een Europese thuiswedstrijd speelt. Volgens de club is er gewoonweg geen tijd voor een open dag.

De Groningse basketbalclub wist na het succesvolle vorige seizoen de contracten te verlengen van Sean Cunningham, Sjoerd Koopmans, Jason Dourisseau, Daan Maring, Tim Hoeve, Drago Pasalic en Arvin Slagter.

De club nam onder andere afscheid van Drew Smith, Chase Fieler en Lance Jeter. Zij worden vervangen door Aron Roye en Thomas Koenis, die al eerder in Groningen speelden. Ook zijn de Amerikanen Brandyn Curry, Evan Bruinsma en Stephen Domingo aan het team toegevoegd.