nieuws

15 dec 2016, 10:10

Duizenden hardlopende Kerstmannen zaterdag tijdens Santa Run dwars door Groningse binnenstad (VIDEO en WINACTIE)

Bijzonder om aan mee te doen, maar ook zeer bijzonder om naar te kijken: rennende kerstmannen en vrouwen dwars door de Groningse binnenstad. In enkele jaren tijd heeft de Santarun zich al tot een echte traditie ontwikkeld op de Groningse hardloop-kalender. Voor mensen die van rennen houden is het een heel bijzondere manier om alvast in Kerststemming te komen. Nog steeds kan iedereen meedoen aan dit evenement, dat je niet snel vergeet! Tot vrijdag 16 december ’s middags om twaalf uur kan iedereen zich nog makkelijk digitaal aanmelden! Ook mag de GIC in totaal vier vrijkaarten weggeven. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Op zaterdagavond 17 december 2016 vindt de Santa Run plaats. 2000 kerstmannen en kerstvrouwen rennen dan door het centrum van Groningen! Het parcours bestaat uit twee rondes van in totaal 5 km met de start op de Ossenmarkt en finish op de Grote Markt. Wil je één ronde van 2,5 km lopen? Dat mag natuurlijk ook.

Inschrijving sluit a.s. vrijdag 16 december om 12:00 uur
Let op! De inschrijving sluit aanstaande vrijdagmiddag 16 december om 12:00 uur. Er is geen daginschrijving op zaterdag 17 december. Dus ken je iemand die nog wil meedoen of heb jij je zelf nog niet ingeschreven, wacht niet langer en schrijf je online in! De groepsinsluiting is al gesloten.

WINACTIE
De GIC mag in totaal twee keer twee vrijkaarten weggeven voor de Santa Run. Wil jij die kaarten winnen? Stuur dan voor 16:00 uur een mailtje naar info@gic.nl onder vermelding van Winactie Santa Run. Daarna maken we de winnaars bekend!