nieuws

08 jul 2016, 10:10

Danielle Bekkering nieuwe projectmanager Golazo Noord Nederland

Danielle Bekkering nieuwe projectmanager Golazo Noord Nederland

Danielle Bekkering (1976) uit het Groningse Den Ham is vandaag gestart als projectmanager bij Golazo Noord Nederland. Danielle is geen onbekende in de sportwereld. Al vanaf haar 16e jaar is ze topsporter.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Van 1994 tot en met 1997 zat ze in jong oranje en de kernploeg shorttrack schaatsen. Na het missen van de Olympische Spelen in Nagano maakte ze in 1998 de overstap naar het marathonschaatsen. Met in totaal 62 overwinningen op kunstijs heeft ze het record overgenomen van Atje Keulen-Deelstra. Naast het marathonschaatsen is ze sinds 2000 ook actief in het wielrennen.

 

Management DSB Bank schaatsploeg

 

Daniëlle Bekkering zat ook in het management van de wielerploeg en marathonschaatsploeg van de DSB Bank. Naast het schaatsen en wielrennen volgde Daniëlle Bekkering de opleiding Sportmanagement aan de Hanzehogeschool Groningen. Ze heeft gewerkt als coördinator voor de KNWU in het District Noord.

 

Bij Golazo Noord Nederland, organisator van onder andere de Groningen Urban Trail, Ladiesrun, Plantsoenloop maar ook het grootste hardloopevenement van Noord Nederland, de 4 Mijl van Groningen, gaat Bekkering zich o.a. richten op de Bedrijvenloop.