nieuws

01 feb 2016, 10:10

Century Autogroep steunt ook de komende drie jaar de Jongeren Commercieele Club

Century Autogroep steunt ook de komende drie jaar de Jongeren Commercieele Club

Century Autogroep is ook de komende drie jaar de hoofdsponsor van de Jongeren Commercieele Club (JCC) Groningen. Dat nieuws werd afgelopen weekend bekend gemaakt tijdens de feestelijke jaarboekuitreiking van de JCC. Century Autogroep is al sinds 2010 de trotse hoofdsponsor van de JCC, een actieve netwerkorganisatie voor jonge professionals in de stad.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Exact zes jaar nadat we trotse hoofdpartner werden van de JCC, maken wij opnieuw bekend de relatie met de JCC te verlengen met drie jaar”, zei Century-vestigingsmanager Hans Kremer tijdens de uitreiking van het JCC-jaarboek in Beau Shelter, dat traditioneel gepaard gaat met een groot feest. “We zien het belang in van het behouden van jong talent voor de stad Groningen. De JCC speelt daarin een belangrijke rol en dit is voor ons een mooie manier om zichtbaar te zijn.” De 250 aanwezigen reageerden enthousiast op het nieuws dat hij samen met Paul Vrieling, voorzitter van de JCC, bekend maakte.

Zowel de JCC als Century zijn blij met de verlenging omdat er over en weer veel waardering is en beiden elkaar veel te bieden hebben. Century Autogroep gaat JCC niet alleen ondersteunen met een financiële bijdrage, maar wil ook nadrukkelijk gaan inzetten op het delen van kennis. “Hier lopen ontzettend veel jonge mensen rond en die kunnen ons helpen met de ontwikkeling van Century”, aldus Kremer.

“Afgelopen december hebben wij samen met de JCC en de Commercieele Club Groningen een prachtig kerstgala neergezet in de VW werkplaats van ons bedrijfspand aan de Bornholmstraat”, zegt Erik Meems, die als algemeen directeur en eigenaar van Century Autogroep de overeenkomst op papier bekrachtigde. “De verfrissende opzet van het gala en de andere gebruiksmogelijkheid van de werkplaats laat zien welke creativiteit er is in de JCC. Deze creativiteit en het netwerk van de JCC Groningen is een inspiratie voor Century Autogroep.”

Paul Vrieling, voorzitter van de JCC Groningen, is verheugd en dankbaar dat Century opnieuw het partnerschap wil verlengen met de vereniging. “Wij zien dit als een bevestiging van vertrouwen in onze relatie die wij zes jaar geleden zijn aangegaan. De komende jaren gaan wij meer dan ooit bouwen aan een kennisintensieve uitwisseling tussen de (mobiliteits)vraagstukken bij Century Autogroep en vragen over dit onderwerp die de jonge professionals van vandaag hebben.”