nieuws

06 okt 2017, 10:10

Bijzonder ‘businessfestival’ in The Big Building

Bijzonder ‘businessfestival’ in The Big Building

Verschillende netwerkclubs en ondernemende communities organiseren op vrijdag 13 oktober een bijzonder ‘businessfestival’ in The Big Building. Doel is om de leden van al die clubs kennis met elkaar te laten maken en het Groningse businessnetwerk te versterken. Tijdens het festival zijn er workshops, activiteiten, muziek, eten en natuurlijk een borrel. 

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens de organisatoren zit Groningen vol met inspirerende communities. “Groepen ondernemende, creatieve en nieuwsgierige mensen met tenminste een gemeenschappelijke deler. Binnen zo’n groep zorgt die gemeenschappelijke deler vaak voor waardevolle verbindingen. Hoe zorgen we er samen voor dat de Groninger communities die waardevolle verbindingen ook met elkaar kunnen leggen?”, aldus de JCC.

De eerste editie van JCC Meets TBB Business Festival staat in het teken van ontmoetingen, samenwerken en netwerken 2.0. Dat gebeurt door middel van een vrijdagmiddagborrel, workshops DJ en wijnproeven, een DJ, een Big Playground met onder andere pingpong en VR-ervaringen en een goede hap eten.

Drijvende krachten achter het festival zijn The Big Building, waar veel startende ondernemers zitten, en de Jongeren Commerciële Club Groningen. Daarnaast hebben ook het Launch Café, Indietopia, De Pijp, Founded in Groningen, Backbone050, Groningen Broedt en Startupcity aangegeven dat ze naar het festival komen.

Het evenement is bedoeld voor iedereen die zich onderdeel voelt van Groningen als community. Je hoeft ook geen lid te zijn van een van de netwerkclubs. Aanmelden kan snel en simpel via Meetup. Entree is slechts 15 euro (cash of pin aan de deur).