nieuws

29 nov 2016, 10:10

Al zeker 200 inschrijvingen voor gratis startersevent Startup Cinema

Al zeker 200 inschrijvingen voor gratis startersevent Startup Cinema

Het gratis startersevent Startup Cinema, dat woensdag aan het einde van de middag plaatsvindt in The Big Building, heeft al zo’n 200 inschrijvingen van veelal jonge en startende ondernemers. Tijdens het event spreken succesvolle ondernemers over de ‘bumpy ride’ die ze hadden tijdens het opzetten van hun eigen startup. Ze doen dat live en op filmpjes. Bij Startup Cinema is nog plaats voor meer enthousiastelingen die al zijn begonnen met ondernemen of misschien alleen nog maar een goede idee hebben. Inschrijven is gratis!

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Volgens de Rabobank, die Startup Cinema organiseert, is het lang niet gemakkelijk om een eigen bedrijf op te zetten. Daarom is het ook goed om je te laten inspreren en motiveren door de verhalen en ervaringen van geslaagde ondernemers als Mark Vletter (Voys) en Peter Stello (QEW Engineered Rubber). De bijeenkomst is populair, want inmiddels kan de organisatie al rekenen op zo’n 200 deelnemers.

Startup Cinema wordt gehost door rasinterviewer Ronnie Overgoor van 7 Ditches TV. Hij zorgt met Vletter en Stello en tal van filmfragmenten voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen. Ervaringsdeskundige Mark Vletter, ‘fulltime nerd and proud of it’, geeft leiding aan bedrijven als Voys, Spindle en VoIPGrid. Hij heeft een eigengereide maar onderbouwde opvatting over hoe je het beste uit teams haalt. Zijn eigen business card geeft een inkijkje: 'mooi werkverschaffer'.

Ook Peter Stello van QEW Engineered Rubber is aanwezig. Hij nam in 2013 een compound fabriek over van zijn werkgever Trelleborg en kan daar zijn ideeën over het runnen van een bedrijf prima kwijt. Trello koestert de zingeving daarbij: mensen moeten volgens Stello geen plezier op het werk maar in het werk hebben.

De bijeenkomst is speciaal voor startende ondernemers en iedereen met een goed plan dat zou kunnen uitmonden in een startup. De bijeenkomst begint op woensdag 30 november om 16:30 uur. Het programma duurt tot een uurtje of zes en daarna is er nog een netwerkborrel met zo’n 200 jonge ondernemers. Je kunt je gratis inschrijven via deze link!

Startup Cinema wordt georganiseerd door 14 lokale Rabobank-vestigingen in het Noorden, Rabobank Nederland, Synpact (Week van de Ondernemer) en MT Mediagroep (Sprout). 

Startup Cinema: Eerlijke ondernemersverhalen live en op video