bedrijf-in-beeld

10 jan 2019, 10:10

Kantoorruimte huren in Groningen?

Kantoorruimte huren in Groningen?

Jouw nieuwe kantoorruimte huren in hartje Groningen? Dat is mogelijk. Wanneer je maar op de juiste manier zoekt.

De verhuur van kantoorruimte in Groningen gaat hard. Met name het centrum is een gewilde plek voor ondernemers om zich te huisvesten. Zeker voor de ontvangst van klanten is een karakteristiek pand in het centrum aantrekkelijk. Benieuwd hoe andere ondernemers aan hun ideale kantoorruimte in Groningen zijn gekomen? Lees dan zeker even verder over Kantoorruimte huren Groningen.

Aanbod kantoorruimte in Groningen

Naar welk stadsdeel gaat jouw voorkeur uit? Groningen centrum, Europapark of misschien Zuid? Zo zijn panden aan het Zernikepark erg in trek. De panden bij het universiteitscomplex kijken uit over het park. De kantoorkamers zijn trendy en erg licht. Een gewilde plaats omdat het een visitekaartje is voor potentiële klanten. Wellicht is een van de omliggende steden een prima uitvalsbasis voor jouw onderneming. Denk aan Assen, Emmen of Drachten. Hier zijn de faciliteiten vaak net zo goed, maar betaalbaarder. Naast de plaats, is natuurlijk het budget voor iedere ondernemer anders. Het goed om een vast budget vrij te maken en hier niet te ver boven te gaan zitten. Gemiddeld betalen ondernemers €2195,- per maand. Ook onder of boven dit bedrag zijn er mogelijkheden om een kantoorruimte te huren in Groningen.

Neem een adviseur in de arm

Een kantoor huren via Skepp kan dus lonen. Juist omdat je hier vrij bent om de voor jou meest ideale opties te selecteren. Door het gebruik van deze vergelijkingssite weet je zeker dat het kantoorpand voldoet aan de belangrijkste eisen en dat je niet te veel geld kwijt bent. Daarnaast is het hier mogelijk om een adviseur om passend advies te vragen. Tevens kun je de potentiële kantoorruimte vast gaan bekijken. Bijvoorbeeld tijdens een virtuele tour op de website of door een echte rondleiding door het pand, samen met de vastgoedconsulent. Hier ben je dus in de gelegenheid om direct al je vragen te stellen. Dit kan ook online. De medewerkers zijn tot 21 uur per chat aanspreekbaar, binnen een uur heb je antwoord. Andere huurders beoordelen Skepp dan ook met een 9,2.