economie

04 dec 2008, 21:09

Zodiak Administratief bedrijf Groningen nu samen met Administratiekantoor Kuipers

DSW Stadspark en Administratiekantoor Kuipers en hebben afgesproken dat de bedrijfs- en verenigingsadministraties die voor derden en tot op heden bij Zodiak werden uitgevoerd, vanaf 1 januari 2009 worden voortgezet door Administratiekantoor Kuipers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De twee medewerkers van Zodiak Administratief bedrijf worden op basis van detachering bij Administratiekantoor Kuipers BV geplaatst. Inzet van de samenwerking is het bevorderen van arbeidsontwikkeling voor de administratieve medewerkers van Zodiak. Door zowel overname van de medewerkers als de orderportefeuille van Zodiak door Kuipers is bovendien de werkgelegenheid en de dienstverlening voor alle betrokkenen maar ook de opdrachtgevers gewaarborgd.

DSW Stadspark investeert steeds meer in samenwerkingsverbanden met het bedrijfsleven onder het motto ‘De ondernemer de business en DSW Stadspark de mensen’.
Een dergelijke samenwerking brengt de medewerker dichter bij de reguliere arbeidsmarkt.

Administratiekantoor Kuipers BV is een kantoor met honderden klanten onder het noordelijk midden- en kleinbedrijf met een breed portfolio aan dienstverlening op het gebied van administratieve ondersteuning en fiscale advisering.