economie

21 okt 2008, 10:10

Zakenvrouwen in het zonnetje op Women in Business

Op dinsdag 28 oktober vindt in Martiniplaza voor de derde keer het evenement Women in Business plaats. Tijdens de dag staan noordelijke zakenvrouwen in het middelpunt van de belangstelling. Kickboksfenomeen en actrice Lucia Rijker en Zakenvrouw van het Noorden 2007 Alice Wösten-Kreeft zullen tijdens spreekbeurten de toegevoegde waarde van vrouwen op het zakelijk topniveau onderstrepen. Tijdens het evenement zal ook de uitslag van de verkiezing voor Zakenvrouw van het Noorden 2008 bekend worden gemaakt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De genomineerden voor deze prestigieuze titel zijn Renske Bos van Bos & Bos Catering, Manon Copini van ING Bank en Alfride Groenewold van Area Reininging. Uit het recordaantal kandidaten dat zich dit jaar had aangemeld, zijn door de negenkoppige jury deze drie zakenvrouwen geselecteerd. Op de dag zullen de stemmen van de bezoekers uiteindelijk de doorslag geven wie zich een jaar lang dé zakenvrouw van Noord-Nederland mag noemen.

Kaarten zijn gratis verkrijgbaar op uitnodiging van de sponsoren of bij de kassa van Martiniplaza. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wibevents.nl.