economie

04 jun 2009, 07:07

Zakenvrouw van het Noorden 2009 gezocht

De organisatie van netwerkevenement Woman in Business is een zoektocht gestart naar de Zakenvrouw van het Noorden 2009. Deze prijs wordt dit jaar uitgereikt op 13 oktober in Martiniplaza in Groningen. De Zakenvrouw van het Noorden 2009 is een succesvolle zakenvrouw en actief binnen het bedrijfsleven van Groningen, Friesland of Drenthe. Zij vervult een voorbeeldfunctie in haar dagelijkse werk. De potentiële winnares is een vrouw met lef, zij inspireert anderen omdat zij grenzen verlegt en risico’s neemt.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De award is in het leven geroepen om de positieve beeldvorming rond de noordelijke zakenvrouw te versterken. In 2008 was Renske Bos-Brunink van Bos&Bos Catering degene die zich een jaar lang de winnares mocht noemen.

Alle inschrijvingen op www.wibevents.nl worden op ondernemerschap, strategisch inzicht, persoonlijkheid en marktgerichtheid beoordeel door een deskundig jurypanel. Komt de kandidaat een ronde verder, dan vinden gesprekken plaats met de eindjury gevolgd door een bedrijfsbezoek.