economie

28 mei 2008, 21:09

Voorronde Driving Challenge 2008 op 1 juni bij Kia-dealer Van der Molen in Groningen

Kia Nederland organiseert dit jaar voor het eerst de pro_cee’d Driving Challenge; een competitie waarbij automobilisten in competitiesfeer kennis kunnen maken met de rijeigenschappen van de nieuwe Kia pro_cee’d. Kia-dealer Van der Molen in Groningen vormt een belangrijke spil in de kwalificatieprocedure voor deze Driving Challenge, want op 1 juni kunnen automobilisten bij de dealer uit Van der Molen in Groningen terecht om deel te nemen aan de voorronde voor de pro_cee’d Driving Challenge.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Begin dit jaar heeft Kia de dynamische driedeurs pro_cee’d op de markt gebracht, waarbij Kia nadrukkelijk ook haar intrede heeft gedaan in het marktsegment van sportieve auto’s. “De nieuwe Kia pro_cee’d onderscheidt zich in het bijzonder door zijn sportieve en dynamische voorkomen,” aldus de heer Mark van Dijken Kia Verkoopadviseur van Kia-dealer Van der Molen in Groningen. “Door die vormgeving en uitstekende prestaties trekt de pro_cee’d vooral sportief georiënteerde automobilisten aan. Met deze pro_cee’d Driving Challenge willen wij onze huidige klanten en potentiële nieuwe Kia-rijders op een leuke en actieve manier nader kennis laten maken met ons nieuwste model.”

Iedereen ouder dan 23 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs kan zich aanmelden voor de pro_cee’d Driving Challenge 2008. Tijdens de nationale finale op 2 september op het Circuit Park Zandvoort zal Nederlands snelste autocoureur Jeroen Bleekemolen de finalisten van de pro_cee’d Driving Challenge in een masterclass uitdagen om zich te bewijzen in de nieuwste Kia. De beste deelnemer van de Driving Challenge wint de super hoofdprijs; een splinternieuwe Kia pro_cee’d.