economie

04 okt 2010, 09:09

Vastgoedbranche Noord-Nederland bijeen in Porsche Centrum Groningen

Woensdag 13 oktober presenteert de Stichting Vastgoedrapportage Regio Groningen - Assen het 6e vastgoedrapport. Dit gebeurt tijdens een symposium in het Porsche Centrum Groningen. Het vastgoedrapport beschrijft de ontwikkelingen in de vastgoedsector in de Noordelijke regio. Het geeft een marktbeschrijving en een cijfermatige beschrijving van alle deelmarkten: Sociaal-economische ontwikkelingen, infrastructuur, wonen, kantoren, winkels, bedrijfsruimten & bedrijventerreinen. Wat zijn de belangrijkste trends. En wat zijn de gevolgen van de recessie op de regionale vastgoedmarkt?

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kritische spreker


Tijdens het symposium wordt het eerste exemplaar van het Vastgoedrapport Groningen | Assen 2010 overhandigd aan prof. dr. F. Zwarts van de Rijksuniversiteit Groningen.
Daarnaast geeft prof. dr. A. Heertje zijn uitgesproken visie op actuele en regionale economische- en vastgoedgerelateerde ontwikkelingen.

Prof. dr. A. Heertje


Prof. dr. A. Heertje, één van Nederlands bekendste economen, is beroemd en berucht door zijn columns in het Parool en zijn commentaren bij RTLZ. Van zijn hand zijn bekende boeken over de economie verschenen. Zijn standpunten zijn vaak controversieel en hij schuwt daarbij niet een hele nieuwe kijk op vastgoedontwikkelingen te geven.

Het symposiumt begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Daarna is er uitgebreid de gelegenheid om te netwerken.