economie

17 mei 2009, 21:09

Unieke hotelformule in Groningen: Bud Get Hostels, naast Martinihotel aan Zuiderdiep: net hotel voor de budget-markt

Aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen is onlangs een hotel met een geheel nieuwe formule geopend. Het gaat om een Gronings initiatief om goede, degelijke hotelkamers aan te bieden voor een zeer scherpe prijs. Niet alleen aan backpackers, studenten of toeristen, maar ook aan hele gezinnen die tijdelijk in Groningen moeten zijn , bijvoorbeeld voor een familiereünie. De initiatiefnemers hebben hoge verwachtingen van het concept, dat ook ‘uitrolbaar’ is in andere steden, wanneer de hotelformule inderdaad zo succesvol blijkt te zijn als zij verwachten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Bud Gett Hostels – onderdeel van de Martini Hotel Group - is geopend aan de Rademarkt in Groningen. De Martini Hotel Group geeft hiermee invulling aan de steeds groeiende vraag naar goedkope overnachtingen met een uitgebreide service.

Bud Gett Hostels Groningen is de eerste in een reeks van vele hostels die de Martini Hotel Group in de komende jaren zal realiseren. In de huidige economische crisis let de consument nog beter op het goed besteden van zijn geld. Bud Gett Hostels biedt een bed met extra faciliteiten voor een lage prijs. Hiermee richten zij zich niet alleen op jongeren, maar ook op gezinnen en groepen tot zelfs 64 personen.

De Mondriaanachtige stijl is kenmerkend voor de Bud Gett formule en terug te vinden in zowel de inrichting als huisstijl. Extra faciliteiten als draadloos internet in het gehele pand, sanitaire units op elke kamer en opgemaakte bedden, zijn een vast onderdeel van de gratis service.

In de toekomst zal de huidige capaciteit van Bud Gett Hostels Groningen uitgebreid worden naar 170 bedden. Daarnaast liggen plannen klaar voor realisatie van andere hostels. Dit alles binnen het herkenbare concept van Bud Gett Hostels.