economie

05 mei 2008, 15:03

Unica Installatiegroep werft technisch talent met eigen Open Banen Dag

Technische talenten en ervaren vaklieden zijn meer dan welkom bij Unica Groningen. Daarom organiseert het bedrijf – in samenwerking met De Winter Consultancy - op zaterdag 24 mei een Open Banen Dag. Voor een ieder, die interesse heeft in een aantrekkelijke baan in de techniek, is er van 10.00 – 15.00 uur gelegenheid tot kennismaking met het bedrijf en zijn werknemers.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Naast een goed salaris, letten werkzoekenden tegenwoordig vooral op een aantrekkelijke werkomgeving, goede werkomstandigheden en doorgroeimogelijkheden. Dat deze voordelen volop bij Unica aanwezig zijn, kunnen bezoekers van de Open Banen Dag zelf waarnemen. Zij krijgen de gelegenheid om zich uitgebreid te laten informeren via een rondleiding, presentaties en gesprekken met toekomstige collega’s.

Vacatures en informatie
Tijdens de Open Banen Dag is ook informatie te verkrijgen over alle vacatures bij Unica in Groningen, Emmen en Zwolle. Zo is er plaats voor onder andere monteurs, technici, tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders. Elke kandidaat, die interesse toont, kan een door Unica bekostigd assessment doorlopen. Resultaat is dat de kandidaat een schriftelijke rapportage ontvangt van eigen talenten en valkuilen. Het assessment wordt normaliter ook door De Winter Consultancy ingezet bij werving en selectie.
Bezoekers kunnen ruim de tijd nemen om zich te oriënteren, want ook aan de kinderen wordt gedacht. Voor hen is er een leuke traktatie!

Unica en De Winter Consultancy


Unica Groningen is één van de 17 vestigingen van Unica Installatiegroep, het grootste zelfstandige landelijke installatiebedrijf van Nederland. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd binnen de utiliteit, gezondheidszorg en industrie. Innovatie en integratie van een verscheidenheid aan installaties binnen gebouwconcepten, vormen een belangrijk onderdeel van het onderscheidend vermogen. In Groningen heeft Unica onder andere het gebouw van de Gasunie en het Groninger Museum voorzien van technische installaties.


De Winter Consultancy, fullservice HR-dienstverlener, is initiator van de Open Banen Dag. Op het gebied van Werving en Selectie is het bedrijf intermediair op de arbeidsmarkt voor uiteenlopende functies met ten minste een HBO werk- en denkniveau.