economie

25 sep 2008, 20:08

Uitdagende autorally voor Noordelijke ondernemers rond Baltische Zee

Op zaterdag 27 september – morgen - is er op het TT-circuit in Assen een informatiebijeenkomst over de Nordconnect Trial. Deze bijeenkomst is bedoeld voor potentiële deelnemers, sponsoren en overige belangstellingen aan deze rally. Er wordt dan uitgebreide informatie gegeven over het doel van de rally, de organisatie, route, etc. Het programma start om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Deelname is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Uitdagende autorally


De Nordconnect Trial is een uniek evenement voor noordelijke ondernemers: een uitdagende autorally rondom de Baltische Zee met klassieke en moderne auto’s. De rally wordt verreden van 2 tot en met 10 mei 2009. De start is in Leeuwarden en de finish negen dagen later in Groningen. De route gaat door Duitsland, Polen, Litouwen, Letland, Zweden en Denemarken. De rally is een initiatief van Nordconnect. De organisatie is in handen van Bart Rietbergen, bekend van o.a. de Winter Trial en de Himalaya Trial.

Kansen in het Noorden
De regio rond de Baltische Zee is een interessant gebied en biedt kansen voor ondernemers. Het scoort al jaren hoge cijfers op het gebied van economische groei en innovatie. De Nordconnect Trial biedt ondernemers de kans om deze regio op een unieke wijze te leren kennen. Overdag genieten zij van een prachtige autorit, ’s avonds kunnen zij kennismaken met potentiële partners in deze regio. Want onderweg worden er op diverse plaatsen contactbijeenkomsten georganiseerd met vertegenwoordigers van bedrijfsleven, overheden en intermediaire organisaties.

Deelnemen
Iedereen kan met zijn of haar auto meedoen aan de Nordconnect Trial. Er zijn drie deelnemerscategorieën: oldtimers (auto’s tot 1977), youngtimers (auto’s vanaf 1977) en auto’s op alternatieve brandstoffen. De laatste categorie is een primeur in de rallywereld. Hiermee wil de organisatie het gebruik van alternatieve brandstoffen, zoals aardgas, biodiesel en hybride, promoten. Het gaat bij deze rally niet om snelheid, maar vooral om navigatie en behendigheid.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via info@thetrial.nl of via 0578-577426. Meer informatie over de Nordconnect Trial is te vinden op www.nordconnecttrial.eu