economie

19 okt 2010, 10:10

Storm MC en Storm Academy in finale Jonge Ondernemersprijs Noord Nederland

De Groningse zusterbedrijven Storm MC en Storm Academy zijn doorgedrongen tot de finale van de Jonge Ondernemersprijs Noord Nederland 2010. De prijs is bedoeld voor succesvolle ondernemingen die korter dan vijf jaar geleden gestart zijn en gevestigd zijn in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland. De bedrijven worden beoordeeld op criteria als marktgerichtheid, commerciële formule, betrouwbaarheid van de onderneming, strategie en resultaat.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Naast StormMC/StormAcademy zijn ook de Groningse bedrijven Querner, Latinisima genomineerd. Verder zijn ook uit zowel Drenthe als Friesland drie ondernemingen geselecteerd. Uit deze negen genomineerden zal de uiteindelijke winnaar gekozen worden.
StormMC is een strategisch en fullservice online marketingbureau gevestigd in het centrum van Groningen. Het heeft online marketingstrategieën en campagnes gerealiseerd voor toonaangevende opdrachtgevers als Martinair, Centraal Beheer Achmea en Bosch/Siemens.

Storm Academy richt zich op het resultaatgericht trainen van zowel ervaren als onervaren marketeers. Storm Academy is officieel opleidingspartner van Google en mag hiervoor het keurmerk AdWords Seminar Leader voeren. Daarnaast zijn de training van Storm Academy door het Nima getoetst en onderdeel van het Nima SMP programma.

Dé Jonge Ondernemersprijs (JOP) is een initiatief van het Jong Bedrijven Netwerk Fryslân, Jong Bedrijven Netwerk Groningen en het Jong Bedrijven Netwerk Drenthe. De JOP wordt dit jaar voor de negende keer uitgereikt. Met deze prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland, gestart tussen 1 januari 2005 en 31 december 2008, een extra stimulans geven. Meer informatie: www. jongeondernemersprijs.nl