economie

20 mrt 2008, 10:10

Speeddaten : Scoor op 25 maart een hattrick in de Euroborg

Ook dit jaar organiseren de Provincie Groningen, de Gemeente Groningen samen met FC Groningen een Speeddate in de Euroborg voor de fans. Niet met elkaar natuurlijk, maar met de leden van de Business Club van FC Groningen. Speeddaten is de kans voor werkgevers om in een korte tijd verschillende kandidaten te ontmoeten.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

In korte gesprekjes van circa 5 minuten wordt informatie tussen beide partijen uitgewisseld. Anders dan bij een sollicitatiegesprek krijgen de deelnemers gelijk een persoonlijke indruk. Hierbij is de eerste indruk van essentieel belang. Aan het einde van de sessie kan worden besloten om een vervolgafspraak te maken voor een “officieel sollicitatiegesprek”.

Op 25 maart a.s. zal de Speeddate geopend worden door wethouder Peter Verschuren. Werkzoekenden gaan hierna op Speeddate bij de sponsorrelaties van FC Groningen, die ook dit jaar weer een grote verscheidenheid van vacatures hebben doorgegeven. De aangeboden vacatures zijn op verschillende niveaus en in alle sectoren. FC Groningen wil hiermee in samenwerking met de gemeente Groningen en de Provincie Groningen haar maatschappelijke betrokkenheid kenbaar maken.

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de Speeddate, werkgevers en kandidaten, kunnen zich opgeven via internet.