economie

18 feb 2010, 21:09

Recruiting Noord; dit jaar speciale aandacht voor het MKB

Op 24 maart vindt in Martiniplaza de vierde editie van Recruiting Noord plaats. Tijdens dit evenement kunnen talentvolle studenten, starters en professionals op unieke wijze kennismaken met het Noordelijke bedrijfsleven en andersom. Want dat is waar Recruiting Noord voor staat; een platform bieden aan studenten en Noordelijke bedrijven, om zo bij te dragen aan het behoud van jong talent in Noord Nederland en de regionale ontwikkeling te stimuleren. Iets wat in een tijd van economische malaise geen overbodige luxe is.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dit jaar is er een speciale actie gericht op de kleinere MKB, dat zo toonaangevend is voor de regio. Wij bieden een zogenaamde netwerkpas aan, waardoor het mogelijk is op de beurs aanwezig te zijn, te netwerken, vacatures te plaatsen en in contact te komen met jong talent. Daarnaast biedt de netwerkpas de mogelijkheid deel te nemen aan de netwerklunch en kunnen er vacatures worden geplaatst in de entree. Dit alles voor een zeer scherpe prijs!
Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden van de netwerkpas via info@recruitingnoord.nl of bel 050-5497149.