economie

17 dec 2009, 14:02

Reclamegeschiedenis geschreven door Marketing Groningen

Als opvolger van de bekende en succesvolle ‘Er Gaat Niets Boven Groningen’ campagne heeft Marketing Groningen onlangs een unieke user generated campagne gelanceerd waarbij bewoners en bezoekers van Groningen de kans krijgen om échte tv spots te maken. Dit door het maken van 32 foto’s, en het vervolgens uploaden van deze foto’s op de website www.spotgroningen.nl.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Na het uploaden kunnen de spots door de makers worden doorgestuurd naar familie en vrienden en/of door alle sitebezoekers op www.spotgroningen.nl bekeken en beoordeeld worden. Uit de gemaakte spots wordt een selectie gemaakt die daadwerkelijk op TV wordt uitgezonden.

Door een gestandaardiseerd productiegrid en actieve medewerking van de STER is Marketing Groningen in staat een extreme korte doorlooptijd tussen het uploaden van foto’s op de site en het uitzenden van de spots op televisie te hanteren.

Eén en ander resulteert erin dat vanavond reclame geschiedenis wordt geschreven. Terwijl heel Nederland in de ban is van de sneeuwval, presenteert Marketing Groningen vanavond een ‘Winterspot in Groningen’ met foto’s die vandaag werden gemaakt door de prominente Groninger Gijs Lensink. Een onvervalste primeur!

De spot is te bekijken op Nederland 3 om 19.24 uur en op Nederland 1 om 19.54 uur, en kan nu al bekeken worden op

www.spotgroningen.nl.
 

http://www.spotgroningen.nl/nl/spotjes/17-december-2009