economie

14 jan 2009, 09:09

PRIMA personeel neemt aandeel in Kennis Partner Personeelsdiensten

PRIMA personeel in Groningen heeft onlangs een belang van 75 procent verkregen in Kennis Partner Personeelsdiensten. Deze stad-Groningse uitzendorganisatie gaat vanaf nu door het leven als PRIMA Kennis Partner.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kennis Partner Personeelsdiensten is een uitzendorganisatie die zich richt op studenten en pas afgestudeerden. De organisatie gaat zich specialiseren op het gebied van medisch - en administratief personeel.

 

PRIMA personeel is een Groningse uitzendorganisatie die 10 jaar geleden is opgericht en heeft vestigingen in Groningen en Schiedam. Ook het FC Groningen Uitzendbureau is een onderdeel van PRIMA personeel. PRIMA personeel heeft 25 interne medewerkers, die dagelijks ruim 800 uitzendkrachten bemiddelen naar werk.

De visie die beide bedrijven hebben met betrekking tot werken en leren, maakt dat de bedrijven goed bij elkaar passen en een aanvulling op elkaar zijn. PRIMA personeel richt zich op lager en middelbaar geschoold personeel en PRIMA kennispartner richt zich op middelbaar en hoger geschoold personeel

PRIMA kennispartner is gevestigd in het pand van PRIMA personeel aan het Skagerrak 2, 9723 JR te Groningen. Overigens blijft een kwart van de aandelen in handen van de RUG Houdstermaatschappij en Hanzepoort BV, 100% dochter van het UMCG.