Economie

PC Support uit Groningen ‘Servicebedrijf van het jaar 2014’

Brancheorganisatie ICTWaarborg heeft voor de tiende keer de ICTWaarborg Awards uitgereikt. In de vakgroep ‘Servicebedrijf’ heeft PC Support Thuis de Award voor ‘Servicebedrijf van het jaar 2014 van de provincie Groningen' in de wacht gesleept.

De ICTWaarborg Awards werden donderdagavond 6 maart in Kasteel De Schaffelaar in Barneveld georganiseerd. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen onder begeleiding van een muzikaal optreden van Jennifer Ewbank.

PC Support thuis, gevestigd in de Groningse wijk Selwerd is door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, een mooie prestatie dus. ‘’Op deze Award ben ik dan ook erg trots’’, aldus Aletta Zeedijk van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die bepalen of je het goed doet. Ik ben 9 jaar geleden omgeschoold vanuit een leidinggevende functie in de kinderopvang naar de ICT en 8 jaar geleden mijn bedrijf gestart. Eerst onder de vlag van Compucor en vanaf 2011 geheel zelfstandig. Dan is dit wel een groot compliment en bekroning op mijn werk. Als ICTWaarborg-deelnemer kan ik ook nieuwe klanten zekerheid bieden.’’

Zo biedt ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

PC Support thuis

PC Support thuis is een, onderneming die flexibele computerhulp aan huis biedt. Het bedrijf is gevestigd in Groningen, en richt zich op mensen die problemen ondervinden bij het onderhoud en gebruik van hun computer. 
We  verhelpen storingen doen reparatie en installatie van hardware en software. We richten ons vooral ook op ondersteuning bieden bij mensen aan huis. Dit wordt gewaardeerd gezien het aantal klanten dat bij een volgend probleem ook opnieuw een beroep doet op de deskundigheid van PC Support thuis.


Leestijd: < 1 minuut