economie

08 mei 2010, 12:12

Pandomo, Kamps de Vries en VosHoving Bedrijfsmakelaars verzorgen verkoop woningen ReitdiepHaven

Vorige week heeft de VOF ReitdiepHaven (TCN en Leyten) een overeenkomst getekend met BAM Woningbouw Noord voor de realisatie van alweer de derde fase van het centrumplan ReitdiepHaven te Groningen. Deze fase bestaat uit 39 havenappartementen met op de begane grond 950 m² commerciële ruimten. De start bouw staat gepland in de eerste week van juli 2010 en de oplevering vervolgens eind 2011.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Dit nieuwbouwproject omvat 39 betaalbare appartementen (gemiddeld € 145.000,- v.o.n.) van circa 60 m² met 2 slaapkamers, privé buitenruimte en een eigen parkeerplaats op het naast gelegen parkeerterrein. De woningen binnen dit project zijn in het najaar van 2009 in verkoop gegaan en waren binnen korte tijd allemaal verkocht. Op de begane grond worden diverse winkelruimten te huur aangeboden, waarvan nog enkele units beschikbaar zijn.

ReitdiepHaven vormt het centrum van de uitbreidingswijk Reitdiep aan de noordkant van Groningen. Rondom een nieuw aangelegde jachthaven zijn door de VOF ReitdiepHaven inmiddels ruim 100 grondgebonden koopwoningen succesvol gerealiseerd; 86 appartementen (koop en huur) zijn in aanbouw en worden deze zomer opgeleverd. Van de grondgebonden woningen en de koopappartementen zijn er nog enkele te koop. De huurappartementen worden verhuurd door Vesteda. De laatste fase bestaat uit een Jumbo supermarkt van ruim 2.000 m² met daarboven 41 appartementen. Met deze fase wordt naar verwachting in het najaar gestart met de bouw.

De verkoop van de woningen wordt begeleid door Pandomo Makelaars en Kamps de Vries & Kamps Makelaars. VosHoving Bedrijfsmakelaars begeleidt de verhuur van de commerciële ruimten.