economie

11 jun 2009, 07:07

Ordina verhuist naar nieuw kantoor in Groningen

Ordina brengt haar activiteiten in Noord-Nederland onder in een nieuw kantoor aan de Europaweg. Gisteren verrichte burgemeester Wallage de officiële openingshandeling van het gebouw. Zo’n vierhonderd mensen gaan in het nieuwe pand aan de slag. Het nieuwe kantoor biedt een thuishaven voor alle medewerkers van de oude locaties aan de Rozenburglaan en de Kadijk in Groningen en het kantoor van Wisdom in Groningen.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

“Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor bundelen we onze krachten in de regio Noord optimaal”, aldus Chris Jansen, Algemeen Directeur van Ordina Nederland. “Alle medewerkers van de drie locaties in Groningen werken nu samen vanuit één locatie aan hetzelfde doel: onze klanten adviseren en ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen.”

Burgemeester Wallage: “Ik ben heel blij dat Ordina op deze manier voor de stad Groningen heeft gekozen. Het is allereerst natuurlijk goed voor bestendiging van de werkgelegenheid. Maar ook de locatiekeuze is van belang. Kiezen voor een prachtig vernieuwd pand langs de ringweg toont ambitie. Dat zowel de projectontwikkelaar TCN als Ordina een dergelijke stap zetten om een bestaand pand rigoureus te verbouwen. Met medewerking van de gemeente Groningen - met name vanuit het project Terreinwinst - heeft dit gebied bij het Europaplein door een nieuwe herinrichting een bijzonder eigentijdse uitstraling gekregen wat weer fantastisch aansluit bij het Europapark.”