economie

15 okt 2008, 08:08

Opnieuw ‘FD Gazellen Award’ voor Castel

Communicatiebedrijf Castel uit Groningen heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de FD Gazellen Award, een prijs voor de snelste groeier, gewonnen. De prijzen voor de regio’s Friesland, Groningen en Drenthe worden 4 november uitgereikt in Martiniplaza.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Castel Communicatiegroep bestaat uit de bedrijven Castel Communicatie (CC), Castel Mediaproducties en Castel International Publishers. Het Groningse bedrijf heeft ook een vestiging in Den Bosch en is actief op de terreinen communicatie-advies, video- & tv-producties, interactieve producties, redactie, drukwerkmanagement en custom publishing.

Nadat beide directeuren, Henk Jacobs en Robert Wielinga, het bedrijf eind 2005 overnamen, laat Castel een forse groei zien in klanten, omzet en resultaat. Over 2005, 2006 en 2007 steeg de omzet van € 6,5 naar ruim € 15 miljoen. Voor de Gazellenorganisatie (naast FD onder meer Graydon en het Ministerie van Economische Zaken) voldoende reden om de jaarlijkse prijs voor de snelste groeier ook in 2008 uit te reiken aan Castel.

Castel werkt onder meer voor: GasTerra, YACHT, Gasunie, TNT, KEMA, DSM, RuG, NS, Essent, ANWB, Provincie Noord-Brabant, Waterbedrijf Groningen, Nederlandse Hartstichting, NAM, Ministerie van VROM en Menzis.