economie

03 nov 2008, 09:09

Ondernemend Groningen in teken van Promotiedagen Bedrijfsleven

Morgen, dinsdag 4 en woensdag 5 november, staan voor een groot deel van ondernemend Groningen in het teken van de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland in Martiniplaza te Groningen. Honderden ondernemers maken van de gelegenheid gebruik zich aan een groot publiek te presenteren maar ook om te netwerken. Want zelfs in een gedigitaliseerde samenleving gaat er niets boven persoonlijk contact. Dat vinden dit jaar ook ondernemers uit Veendam en Menterwolde. Twee jaar achter elkaar sleepten oost-Groningse bedrijven de ondernemersprijs van het jaar in de wacht.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:


Ook dit jaar is Oostboog Bedrijvenlocaties weer aanwezig als gastheer van het plein Veendam / Menterwolde. Dit jaar wordt voor de 15e keer het plein Veendam/Menterwolde georganiseerd. Op dinsdag 4 november om 12.00 uur wordt het plein Veendam/Menterwolde geopend door Eduard van Zuijlen, burgemeester van Menterwolde en voorzitter van Oostboog
Bedrijvenlocaties, samen met de winnaars van de Groninger ondernemingsprijs 2007 (Variass) en 2008 (Paragon Products).


Een speciale stand zal worden onthuld op het plein Veendam/Menterwolde. Bovendien wordt een aantal standhouders in het zonnetje gezet, omdat zij al 15 jaar op het plein Veendam/Menterwolde staan.
Het plein Veendam/Menterwolde is te vinden in de foyer én in de Borgmanzaal. De beurs is geopend op dinsdag 4 november van 12.00 tot 22.00 uur en op woensdag 5 november van 10.00 tot 22.00 uur.