economie

04 mrt 2009, 09:09

Ondanks crisis veel aanmeldingen voor Recruiting Noord

Ondanks de economische crisis loopt het storm met bedrijven die zich aanmelden voor Recruiting Noord, de carrièrebeurs van Noord-Nederland. Dat meldt de organisatie. De beurs vindt 18 maart plaats in Martiniplaza.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De bedrijven die hebben toegezegd naar de beurs te komen, lopen uiteen van internationaal opererende concerns tot regionale ondernemingen. Tijdens de beurs kunnen kandidaten uit Noord-Nederland netwerken, solliciteren en meedoen aan een tal van workshops en wedstrijden. Op deze wijze worden vele contacten gelegd tussen HBO/WO en MBO kandidaten en werkgevers.

De carrièrebeurs ontstond drie jaar geleden vanuit de gedachte om uitstroom van begaafde studenten tegen te gaan en een brug te slaan tussen het noordelijke bedrijfsleven en studenten.

Door een platform te bieden aan studenten en noordelijke bedrijven, hoopt Recruiting Noord ook deze editie weer bij te dragen aan het behoud van jong talent in Noord-Nederland.

Recruiting Noord is een initiatief van VNO-NCW Noord samen met business event bureau “No Boring Events”. Bedrijven en kandidaten kunnen zich aanmelden via www.recruitingnoord.nl.