economie

13 okt 2009, 09:09

Nieuwe samenwerkingsactiviteit bij DSW Stadspark: revisie en onderhoud van geisers en boilers

Op woensdag 14 oktober neemt wethouder Peter Verschuren van de gemeente Groningen een nieuw onderkomen van DSW Stadspark in gebruik. Op deze locatie aan de Peizerweg is plaats voor het reviseren van geisers, boilers en keerkleppen in samenwerking met de bedrijven AquaServa en Procas.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

De samenwerkende partners DSW Stadspark, AquaServa en Procas hebben een nieuw initiatief ontwikkeld voor technische dienstverlening in de stad en omgeving. Dit initiatief is gericht op de installatiebranche in de regio en biedt nu al werk voor 14 mensen. In het nieuwe pand worden dagelijks geisers, boilers en keerkleppen gereviseerd en getest voor hergebruik.

De samenwerking tussen het bedrijfsleven en DSW Stadspark is erop gericht werkplekken te bieden voor mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. De samenwerkende partners en DSW Stadspark hebben op deze wijze een sociaal maatschappelijke doelstelling gecombineerd met in de nieuwe technische dienstverlening.

AquaServa en Procas zorgen voor de technische expertise, DSW Stadspark zorgt voor de individuele begeleiding van de werknemers.

DSW Stadspark is steeds op zoek naar dergelijke samenwerkingsverbanden met bedrijven in de regio. Deze ondernemende aanpak schept nieuwe perspectieven voor zowel ondernemers als de medewerkers van DSW Stadspark.