economie

14 dec 2008, 12:12

Nieuw pand de Jong & Laan Accountants Europapark in gebruik genomen

Op het Europapark in Groningen is dit weekend het nieuwe kantoor van de Jong & Laan accountants belastingadviseurs in Groningen feestelijk in gebruik genomen. Om de nieuwe locatie van de Jong & Laan extra te benadrukken, was het pand uitgelicht met behulp van enkele schijnwerpers. Het pand blijft de hele maand december nog in de schijnwerpers staan.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Aanleiding voor het open huis was de verhuizing vanuit de binnenstad naar de nieuwe zichtlocatie op het Europark aan de A7. “Het werd tijd dat we verhuisden. Het oude kantoor was behoorlijk gedateerd. Hier kunnen we prima uit de voeten. Het gezichtbepalende pand is ons op het lijf geschreven. Door de perfecte locatie zijn we goed zichtbaar voor ondernemend Groningen. En daar is het ons om te doen”, aldus André Potgraven.

De Jong & Laan huurt de onderste twee verdiepingen van het pand. De vestiging heeft daarmee ruimte om nieuwe medewerkers te kunnen huisvesten. Vestigingsleider Henk-Jan Timmerman: “Voorlopig kunnen we goed vooruit op deze locatie. Het biedt ons nieuwe mogelijkheden om zakelijk aan de weg te timmeren. Ook voor onze klanten is het een hele verbetering. We kunnen onze relaties nu veel beter ontvangen en van dienst zijn.”

Bij de Jong & Laan werken 850 medewerkers verspreid over 30 kantoren in Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Flevoland. Vanuit deze vestigingen adviseren de accountants, belastingadviseurs en adviseurs in personeel & salaris, corporate finance en bedrijfsadvies ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, de non-profit- en de agrarische sector.

Partner André Potgraven was enthousiast over de hoge opkomst. “Het heeft al onze verwachtin-gen overtroffen”, aldus een tevreden Potgraven. “Het open huis is erg goed bezocht en daar zijn we uitermate over te spreken. Het toont maar weer eens aan dat de contacten met onze klanten en relaties goed zijn en dat de wederzijdse verbondenheid groot is.”