economie

29 dec 2009, 20:08

Nieuw netwerk voor ambitieuze Groningse zakenvrouwen: Advitmo

Groningen is een nieuw netwerk voor zakenvrouwen rijker: Advitmo. Volgens de initiatiefneemsters is er behoefte aan zakelijk netwerken voor vrouwen in Noord-Nederland, zo blijkt uit onderzoek. Kennis met elkaar maken, informatie en kennis uitwisselen, maar bovenal ook het opbouwen van een vertrouwd netwerk met betrouwbare partijen waar men zaken mee kan doen. Het professioneel en zakelijk vrouwennetwerk Ad Vitmo is op deze behoefte ingesprongen. Met als doel om - door het genereren van werk en omzet voor elkaar - de positie van de ambitieuze vrouw in Groningen, Drenthe en Friesland te versterken.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Elke drie weken organiseert ad vitmo een netwerkbijeenkomst, afwisselend op dinsdag en donderdag van 16.30 - 18.30 uur. In principe zijn alle leden bij deze drie -wekelijkse bijeenkomsten aanwezig.

Vanaf 1 januari  is er nog de mogelijkheid voor nieuwe beslissingsbevoegde vrouwen om een bijeenkomst twee maal vrijblijvend  bij te wonen.

De eerste bijeenkomst van Advitmo in het nieuwe jaar is op donderdag 7 januari 2010.

Inmiddels heeft een vijftigtal beslissingsbevoegde vrouwen reeds kennisgemaakt met de werkwijze van Advitmo en velen hebben enthousiast gereageerd.

Voor meer informatie:

www.advitmo.nl