economie

12 apr 2010, 20:08

Nieuw golfoefencentrum nabij Groningen: Open Dag Golferij Eelde

Donderdag 22 april opent Golferij Eelde voor iedereen haar deuren. Tussen 14.00 en 20.00 uur kunnen belangstellenden hét golfoefencentrum van het Noorden bezoeken. Ieder uur start een actief programmaonderdeel. Daarnaast worden bezoekers actief betrokken bij het putten en chippen en kan de lange slag geoefend worden. Dit alles onderleiding van golfprofessionals.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voor beginnende golfers die nog niet in het bezit zijn van het golfvaardigheidsbewijs (GVB) organiseert de Golferij Eelde een GVB-opleiding. U heeft een GVB nodig om in Nederland en wereldwijd de baan op te mogen. In de deze opleiding komen alle facetten van de golfsport aan bod: het lange spel, chippen, pitchen, bunkerspel en putten. U leert niet alleen de techniek, maar u krijgt ook theorieles, waarin de spelre¬gels aan bod komen. Tijdens de prak¬tijk- en theorielessen wordt u begeleid door ervaren golfprofessionals.

De golfsport is geschikt voor iedereen. Daarom zijn we bij de Golferij Eelde van mening dat golf ook voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bij ons hoeft u daarom niet in het bezit te zijn van een Golfvaardigheidsbewijs (GVB) om een balletje te kunnen slaan. Een jaar onbeperkt golfen bij de Golferij in Eelde kost u slechts € 78,-.