economie

10 aug 2009, 20:08

Nacht van de Noordelijke Ondernemer: evenement van Syntens ter inspiratie op futuristisch cruiseschip in Sneek

Na het succes van vorig jaar organiseert Syntens ook dit jaar weer de Nacht van de Ondernemer. En dit jaar laat onder andere Doekle Terpstra van zich horen met een enthousiaste en inspirerende presentatie. De Nacht van de Ondernemer vindt plaats op het futuristische cruiseschip ‘Jules Verne’ op donderdag 10 september 2009 te Sneek. De Nacht van de Ondernemer is een uniek evenement mét en vóór ondernemers. Dit jaar wordt alles over een heel andere boeg gegooid, maar dit niet-alledaagse evenement moet volgens de organisatie wederom garant staan voor een inspirerende avond met interactieve workshops en spraakmakende topsprekers. Naast Doekle Terpstra zorgen ook topspreker Ben Tiggelaar ( www.tiggelaar.nl) en cabaretier Arno van der Heyden ( www.arnovanderheyden.nl) ervoor dat de bezoekers met de nodige inspiratie naar huis gaan.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:


Doekle Terpstra
Doekle Terpstra is sinds 2005 voorzitter van de HBO-raad, de vereniging van hogescholen. Daarnaast is hij ondermeer lid van de raad van toezicht van de Publieke Omroep en voorzitter van de Interkerkelijke Organisatie voor Ontwikkelingssamenwerking (ICCO) en de KNSB. Voor zijn lidmaatschap van de
HBO-raad was Terpstra voorzitter van de vakcentrale CNV. Uit hoofde van die functie was hij tevens lid van de Sociaal Economische Raad en de Stichting van de Arbeid.

Terpstra staat bekend als een sociaal bewogen bestuurder en iemand die er niet voor terugdeinst om ook echt actie te ondernemen. Zo kwam Terpstra het afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws met de beweging ‘Nederland benoemt en bouwt’ ( <http://www.benoemenenbouwen.nl> www.benoemenenbouwen.nl) die mede op zijn initiatief is opgericht.

 

Nacht van de Ondernemer


Passie voor kennis
Laat u ook door Arno van der Heyden meenemen in deze nacht met als thema ‘Passie voor kennis’. Kom netwerken, kennisdelen en vooral genieten! Samen met alle ondernemers uit alle branches worden op 10 september 2009 de trossen losgegooid. Voor meer informatie over dit unieke evenement gaat u naar <http://www.nachtvandeondernemer.nl> www.nachtvandeondernemer.nl.

 

Organisator Syntens
Syntens is hét innovatienetwerk voor ondernemers. Met vestigingen door heel Nederland en een enorme kenniscapaciteit binnen de organisatie en zijn partners, helpt Syntens ondernemers beter, eerder en sneller te innoveren. Daarbij gaat het om vernieuwing van product & dienst, markt & marketing, technologie & ICT en organisatie & proces.

Bij Syntens kunnen ondernemers terecht voor individuele adviestrajecten, inspirerende workshops en doorverwijzingen naar experts en kennisinstellingen. De – veelal kosteloze – activiteiten van Syntens worden
mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken. Kijk voor tips, praktijkvoorbeelden en stappenplannen voor succesvol innoveren op <http://www.syntens.nl> www.syntens.nl.