economie

12 okt 2008, 20:08

Martiniplaza vandaag en morgen in teken Noordelijke slagersmanifestatie

Maandag 13 en dinsdag 14 oktober vindt in Martiniplaza Groningen voor de 10e maal de Noordelijke Slagers Manifestatie plaats. De Noordelijke Slagers Manifestatie is een driejaarlijkse vakbeurs voor de vleesbranche met zowel regiokampioenschappen en landelijke wedstrijden.

Dit katern wordt mede mogelijk gemaakt door:

Het hart van de beursvloer wordt gevormd door een
ontmoetingsplein met een groots opgezette presentatie van de winnaars  van de vakwedstrijden. De beurs trekt naar verwachting 3.000 slagers, poeliers, vis- en kaashandelaren, en inkopers van supermarkten, horeca  en grootkeukens.

NIEUWE NAAM FUSIEPARTNERS

NOORDVLEES / POEL & KAMPS


Dit voorjaar fuseerden vleesbedrijven Noordvlees (Gieten) en Poel &  Kamps (Leek). Het samengaan maakt de organisatie met 200 medewerkers een  van de grootste vleesbedrijven van Nederland. Op maandag 13 oktober zal  om 14.45 uur op de beursvloer de nieuwe naam van de organisatie bekend  worden gemaakt.

DE LEKKERSTE GEHAKTBAL


Net als in 2005 vindt de succesvolle wedstrijd van “de lekkerste
gehaktbal” plaats. Vakbezoekers van de Slagersmanifestatie kunnen drie  eigengemaakte gehaktballen “uit grootmoeders tijd” inleveren voor deze  wedstrijd, die wordt beoordeeld door een deskundige jury.

Noordelijke Slagers Manifestatie in het kort:
Datum: maandag 13 en dinsdag 14 oktober 2008
Openingstijden: maandag 15.00-23.00 uur en dinsdag 15.00-22.00 uur  Locatie: Martiniplaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen
Entree: op uitnodiging